Искам да помоля, ако някой има някаква информация, да се

...
Искам да помоля, ако някой има някаква информация, да се
Коментари Харесай

Проговори мъжът на изчезналата родилка

" Искам да помоля, в случай че някой има някаква информация, да се обади на 112 ", допълва Мартин Венев и подчертава, че тя е най-всеотдайната майка на света

Продължава издирването на младата майка Биляна Юлианова Петрова, която изчезна през вчерашния ден в региона на Ценралните хали в София. Цяла нощ близки и приятели на дамата, както и доброволци, са я издирвали тук-там, за които очевидци настояват, че са я видели. Постът с апел за помощ към този момент е споделен над 16 000 пъти. Според последната актуализация до 4 часа на 16 октомври дамата към момента я няма, написа Блиц.

Трупат се и мненията на потребителите. Според някои от тях, жена с сходно изложение е била видяна на Владая да върви до мантинелата посока София към 19-20 часа. По думите на очевидеца тя е била дезориентирана, само че за жалост той не е съумял да спре, а и не е знаел тогава за издирването ѝ.

" Получихме доста сигнали за изчезналата ми брачна половинка. Много съм признателен за това. Подадохме сигнал към Министерство на вътрешните работи. Работим дружно ", съобщи Мартин Венев, брачният партньор на изчезналата Биляна Юлианова Петрова в ефира на Българска национална телевизия. Тя е висока към 170 см, облечена с черни облекла, тъмносиньо яке с бежова пухкава яка, косата е вързана на опашка. Последно е видяна в региона на Централни хали в София.

" Искам да помоля, в случай че някой има някаква информация, да се обади на 112 ", допълва Мартин Венев и подчертава, че тя е  най-всеотдайната майка на света .

" Но може би някаква следродилна меланхолия се е трансформирала в по-силна паника и неустановеност в себе си, и просто може би малко несъответстваща да е била. Може би нещо да е " прегоряла " и това да е повода за нейното изгубване, добави брачният партньор на Биляна.

Следродилната депресия е вид афективно разстройство, което може да засегне и двата пола след раждане, само че най-често се среща при дамите. Симптомите нормално включват мощна горест, ниска сила, тревога, епизоди на рев, раздразнимост и смяна в режима на хранене и спане. Това положение може да засегне негативно и новороденото бебе.

Точните аргументи за настъпването на следродилна меланхолия не са изяснени, само че се смята, че е виновна избрана композиция от физически, прочувствени, генетични и обществени фактори. Такива са например хормоналните промени и лишаването от сън.

Рискови фактори са предишни епизоди на биполярно разстройство, фамилна предразположеност към голяма меланхолия, психически стрес, затруднения при раждане, липса на поддръжка или корист с лекарства/наркотици. Диагнозата се слага на база изпитваните признаци.

 Докато множеството дами изживяват къс интервал на паника и горест след раждане, следродилна меланхолия може да е налице, когато признаците са тежки и не престават повече от две седмици.

Много от потребителите в обществените мрежи вършат догатки и дават препоръки къде да се търси дамата. Според някои от хората добре е да се ревизират църквите и камерите в региона, в който е видяна за последно.

Има обаче известно несъгласие по какъв начин тъкмо е изчезнала дамата. Според едната информация тя е излязла от вкъщи си сама по пижама и чехли, съгласно друга е избягала от психиатрична клиника, където е трябвало да бъде настанена.

Имаше и информация, че дамата е при другарка, само че близки на фамилията, отхвърлиха тази версия.

Други пък се тормозят, че регионът на Халите е много престъпен и е допустимо някои да е протегнал ръка на дамата.

Според мнения във фейсбук дамата последно е видяна  тази заран към 5 часа в региона на Драгичево. Била е мощно дезориентирана. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР