Искам да кажа на избирателите – още веднъж благодаря, защото

...
Искам да кажа на избирателите – още веднъж благодаря, защото
Коментари Харесай

Борисов: Доволен съм, че победихме при това участие на президента

Искам да кажа на гласоподавателите – още един път благодаря, тъй като си направиха труда да отидат до урните и да дадат своя глас. И още през днешния ден да им покажа какво вършим, тъй като го вършим в тяхно име. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Габрово.

„ Доволен съм, щом сме победили, освен това присъединяване на президента, дори ми е доста драго за Асеновград, че отидоха и Радев, и Корнелия вкупом и ги бихме с над 1000 гласа, при директното присъединяване на президента против нас в интерес на Българска социалистическа партия. Благодаря на хората, че не се подведоха по тази завист, тази ненавист и всичко останало “, съобщи още Бойко Борисов.

Премиерът изрази удовлетворение от работата на всички партийни структури в страната по време на предизборната акция. „ Очевидно, че беше мощно пресилена ролята на Цветанов, видяхте - изтеглих го обратно, структурите си работят, евродепутатите са ни в пъти, в съсловия по-добри от тези от другата страна. Те изобщо една европейска тематика не повдигнаха “, съобщи още Бойко Борисов и акцентира, че резултатите от изборите до този миг демонстрират, че ГЕРБ продължава да е първа политическа мощ измежду най-младите, измежду хората от междинната възраст, работещите и добави, че е належащо да се работи още по-активно за образованието на българите в чужбина.

„ Със сигурност това, което знам е, че непрестанно би трябвало да променяме и партията и всеки ден да демонстрираме това, което сме създали, тъй като времето е динамично, появяват се нови политически играчи и в Европа, и у нас, с обичайни и еднообразни предизборни акции това не може да се случи “, разяснява още министър председателят Борисов пред медиите. Той поздрави и останалите партии, взели участие в евровота и добави, че ГЕРБ победи водача на европейските социалдемократи и в България.

“Никой не ме изненада, изненада ме злобата. Просто все едно играха за последно, прекрачиха всички граници. Със „ правдивост по комунистически “ ни върнаха в едни други времена – на Народния съд. Когато някой излиза и се приема за единствената институция в страната и сочи с пръст кой да арестувате и кой да влезе в пандиза - това е било 1945 година Това е правдивост по комунистически ”, съобщи министър председателят Борисов в отговор на журналистически въпрос. “Имаше ли следствия при Тройната коалиция или кабинета “Орешарски” - нямаше. Не може да си проверяващ публицист единствено против едните. Или си проверяващ или не си проверяващ “, добави Борисов.

Борисов акцентира и че няма нужда от предварителни избори. “Сега желаят ли предварителни избори отново? Да дадем 50-60 млн. за нови избори и по-късно за локалните - още 50-60 млн. Все едно ей по този начин извират парите. Ако бяхме създали тези избори дружно с парламентарните, през днешния ден щяхме отново да приказваме с кой да се коалираме”, сподели още министър-председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР