Искам да благодаря на всички хора в София, които днес

...
Искам да благодаря на всички хора в София, които днес
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Пътят е правилен, хората очакват работа, но и промяна

Искам да благодаря на всички хора в София, които през днешния ден гласоподаваха и демонстрираха, че в София живеят свободни хора и не се поддават на внушения. Благодаря на всички, които ме поддържаха. Разбирам това, което ми споделиха в тези избори - пътят е верен, хората очкават работа, само че чакат и смяна. Това съобщи в първия си коментар след резултатите от вота Йорданка Фандъкова от ГЕРБ, която завоюва изборите за кмет на София.

Ще подсигурявам спазването на уговорките, които съм поела, в това число и работата в общинския съвет, безапелационна е Фандъкова.

Искам особено да благодаря на десните хора и ще проведа диалози всъщност към този момент за съответни дейности и политики, добави тя.

Фандъкова изясни, че до месец ще предложи новия план за бюджет на София за идната година, а преди този момент ще предложи и промени в структурата на общината, свързани с лични промени в ръководството.

Благодарна съм на всички, които ме поддържаха. Приемам го като голяма отговорност, безапелационна е Фандъкова.

Тази акция беше изпълнена и с неистини, беше много тежка. Благодарна съм на всички хора, на структурите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, на щаба, добави още Фандъкова.
 "Алфа рисърч ": В София Йорданка Фандъкова печели с 53,5%
Според данни на "Алфа рисърч " борбата за София печели претендентът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. 40.6% от гласоподавателите са подкрепили Мая Манолова.
Още по тематиката Местни избори 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР