Исках да поставя модата, жените и поезията в центъра на

...
Исках да поставя модата, жените и поезията в центъра на
Коментари Харесай

Екстремно дългите рокли на Valentino бяха показани в Рим

„ Исках да слага модата, дамите и поезията в центъра на всичко “, показа пред дребна група публицисти, които предложения в известното киностудио Cinecitta в Рим, с цел да показа сбирката си Haute Couture Fall 2020 . Това се случва малко откакто доста фешън критици дефинираха като неуспех тазгодишната цифрова седмица на висшата мода, която продължи повече от предстоящото, точно поради необикновените условия, с които дизайнерите се наложи да се съобразят. Това обаче не ги спря да творят и да ни придвижват в едни по-красиви светове.

Магията на ретро филмите е единствено част от вдъхновението на дизайнера и тъкмо по тази причина той избира това знаково място, където фантазиите се сбъдват, а цялото шоу се случва на фона на спиращ дъха филм, квалифициран от актьора Ник Найт. „ Искахме да създадем един фешън подем, който се основава на хубостта и фантазиите “, споделя актьора.
               
на Юли 21, 2020 в 2:30 PDT

Моделите бяха качени на платформи или люлки, с цел да могат да покажат рисково дългите рокли, главно в бяло и сребристо на фона на напълно черното студио. Екстремно, тъй като тъкмо такива са изискванията, в които живеят всички. Пичоли неслучайно се стопира на белия цвят като знак на прераждането и още когато през март се постанова да се изолира, осъзнавайки, че тази година нещата в модата ще бъдат разнообразни, той въпреки всичко желае да покаже нещо удивително и даже леко извънредно. И съумява!

Избира да работи с Ник Найт, с цел да може благодарение на новите технологии да покаже, че висшата мода е на първо място изкуство. Въпреки че цифровият свят му е отдалечен, взема решение, че може да го употребява, с цел да укрепи резултата на тоалетите във време, в което са лимитирани откъм и бродерии поради това, че по-голямата част от подготовката на сбирката минава онлайн през Zoom.
               
на Юли 21, 2020 в 10:08 PDT

„ Не желаеме към този момент да сме без фантазии “, цитира изобретателният шеф на Valentino известния стихотворец Пиер Поало Пазолини, с цел да акцентира на това, че желае да накара почитателите на модата да продължат да мечтаят, без значение от сложните времена, в които живеем. И да го вършат всеки ден.

Изключителният театър на, който беше озаглавен Of Grace and Light мина под звуците на неиздадени песни на FKA Twigs, която към този момент е работила с марката и за шоуто в Париж през януари. „ Не желаех да чувствам рестриктивните мерки, тъй като висшата мода е основана, с цел да основава страсти “, споделя Пичоли и в действителност съумява да влияе на всички равнища посредством музика, кино и мода.

„ Беше извънредно прочувствено да сме през днешния ден всички тук, с цел да преминем през това предизвикателство дружно. Момент, който в никакъв случай няма да не помни “, добавя още той.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР