Ишиасът е често заболяване на седалищния нерв. Той започва от

...
Ишиасът е често заболяване на седалищния нерв. Той започва от
Коментари Харесай

Кажете „край“ на ишиаса с белтъци: Полученият мехлем се нанася плътно върху марля и веднага се поставя

Ишиасът е постоянно заболяване на седалищния нерв. Той стартира от седалищната област, върви по цялото продължение на крайници откъм гърба и стига до стъпалото. Това страдалчество се съпровожда от мощна болежка. Всеки опит за сядане, ставане, повдигане на нещо по-тежко, даже и кашляне, е мъчителен. Заболяването най-често се провокира от прищипване на нерв в гръбначния дирек, само че се засилва нормално при настинка. Поради това най-благотворни за лекуването на ишиаса са компресите. Три белтъка се разрушават добре. Смесват се с половин настърган едва алкален сапун (бебешки например).

Разбърква се добре, до момента в който се получи каша. Полученият мас се нанася компактно върху марля и незабавно се слага върху кръста. Това би трябвало да става бързо, защото мехлемът се втвърдява съвсем мигновено. Прилага се три дни подред, с цел да има забележим резултат. Профилактично процедурата се повтаря няколко пъти месечно и се прави вечер преди лягане.

За бързо лекуване на ишиас националната медицина предлага ненадейно мощно евакуиране на болния крайник с най-различни начини. След това на крайници се слага компрес от 4 памучни части, натопени в затоплена ракия или алкохол за горене и по-късно добре изстискани. По дължината на заболелия нерв се слага торбичка от фино памучно парче, необятна 12 см, цялостна с прясна топла несолена извара. Отгоре се поставя вестник и се обуват топли, най-добре вълнени гащи.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР