Исабел Мебарак, световноизвестна с творческият псевдоним Шакира, се опитва да

...
Исабел Мебарак, световноизвестна с творческият псевдоним Шакира, се опитва да
Коментари Харесай

Шакира: Нищо не може да компенсира болката от разрушаването на едно семейство

Исабел Мебарак, световноизвестна с креативният псевдоним Шакира, се пробва да канализира болката от изневярата и краят на една огромна обич, в музика, само че дали съумява?

Латино дивата, отвън звездната си орбита, също е просто една жена, която не е застрахована от житейските турбуленции и й се случи най-тъжното нещо, което може да сполети някого - любовта да свърши. Тя разкри по какъв начин се оправя след разпадането на връзката й с Жерар Пике откакто той й изневери и заживя с друга. Певицата се изповяда пред " Billboard ", където приказва за живота си след раздялата и по какъв начин съумява да съчетае кариерата с развъждането на двамата си синове.

46-годишната изпълнителка, чийто бедра не лъжат, отговори на въпрос дали в този момент е щастлива по този начин: " Това е доста къс въпрос за доста дълъг отговор. Не мисля, че всеки има достъп до щастието. Запазено е за доста малко, определен брой хора, и не мога да кажа, че съм част от клуба им в този миг ".

Кариерата на Шакира крачи все по-бързо към челни позиции - неотдавна тя стана първият южноамерикански реализатор, който получи премията " Video Vanguard " на MTV VMA.

Тя също по този начин е измежду певиците с най-големи шансове, номинирани на идните награди " Latin Grammy ".

Шакира споделя, че е насочила болката от раздялата си в музиката си, която се радва на голям триумф, измежду почитателите й.

Колумбийката, чийто чевръсти придвижвания в региона на ханша са ненадминати, обаче призна:

" Нищо не може да компенсира болката от разрушаването на едно семейство. Разбира се, би трябвало да продължа поради децата си, това е най-голямата ми мотивация. Но най-голямата ми фантазия, повече от събиране на платинени албуми и Грами-та, беше да отгледам синовете си с татко им. Смисълът на това да имаш човек до себе си е да преодолявате трудностите и да остарявате дружно ".

Най-забележителната от скорошната работа на Шакира е нейната дис ария, " Bzrp Music Sessions, Vol. 53 ", с аржентинския диджей Bizarrap, която разказва в детайли историята на изневярата от страна на Жерар, който в този момент се среща с Клара Чиа Марти. Парчето означи четири върха на " Гинес ".

" Чувствам се като котка с повече от девет живота - постоянно, когато си помисля, че не мога да се оправя, ненадейно получавам втори мирис. Преминах през няколко стадия: отказване, яд, болежка, отчаяние, още веднъж яд, още веднъж болежка. Сега съм в стадий на оцеляване. Например, както когато просто вдигнете главата си над водата. И това е стадий на размисъл. Когато имам време за децата си, в действителност го извозвам с тях ", споделя тя.

През последните 12 месеца, след раздялата й с Пике, тя има шест шлагера в класацията на " Billboard ".

И шестте песни загатват за раздялата с Пике, които варират в страсти от огромна тъга до гняв и в последна сметка вяра за това, което следва в бъдеще.

И " TQG ", и " Sessions " доближават топ 10 на Hot 100, като първият оглави " Billboard Global 200 ". " Sessions " доближи номер 1 в 16 страни, както и в " Hot Latin Songs ", пише Дир.бг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР