Ирландският боец Конър Макгрегър пристигна в България снощи, около 21

...
Ирландският боец Конър Макгрегър пристигна в България снощи, около 21
Коментари Харесай

Конър Макгрегър пристигна в София: Знам кой е Кубрат Пулев

Ирландският войник Конър Макгрегър дойде в България нощес, към 21 часа, като кацна с частния си аероплан и излезе на VIP входа на „ Летище София “.

Той се появи на летището с забавен аутфит –  комплект риза и къси бермуди, като се спря за няколко минути пред българските медии.

Въпреки че бе зорко защитаван от своя персонална защита, която се грижеше за това микрофоните да не бъдат прекомерно покрай лицето му, Конър с ненаситност отговори на въпроси, като сподели положително въодушевление и необятна усмивка.

„ Знам кой е Кубрат Пулев, само че аз съм ММА войник. Може да се боксирам още веднъж, само че аз обичам кикове да употребявам, битка. Не проследявам толкоз бокса, въпреки че и Канело Алварес искаше да се бие с мен, само че аз съм ММА войник ”, сподели именитият ирландец.

Тази вечер, в зала „ Арена София “ от 19 часа, е шоуто, на което той персонално ще участва – церемония вечерта MAX FIGHT 56.

Освен боеве в клетка, е планувана малко по-различна стратегия, като на сцената ще се изяви певицата Нина Николина и 100 Каба гайди.

По време на церемония вечерта ще бъде показано и неговото марково уиски.

35-годишният ирландец е някогашен професионален ММА войник и боксьор. От оскъдно момче скоростно съумява да реализира триумфи на кръга и още на 26 година той към този момент е милионер. Макгрегър е някогашен първенец в лека и полу лека категория на Ultimate Fighting Championship. През 2016 година доближава до № 2 в ранглигистата на UFC за най-хубав войник без разлика в категорията (pound-for-pound).

Има записани доста върхове, които му носят и положителни облаги. Неслучайно е определян като „ машина за пари “. Макгрегър е най-скъпоплатеният състезател в света за интервала 1 май 2020 – 1 май 2021 година със Щатски долар 180 млн. (от които Щатски долар 158 млн. от продажбата на мажоритарния дял от неговата марка уиски), следван от Лионел Меси ($130 млн.), в класацията на „ Форбс “.

В персонален проект е фамилен с три деца, като със брачната половинка си Дий Девлин сега чакат и четвърто.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР