Ирина Репуц, представител на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, притисна

...
Ирина Репуц, представител на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, притисна
Коментари Харесай

Ирина Репуц от „ВОЛЯ-НФСБ“: Марешки е единственият политик с доказан капитал

Ирина Репуц, представител на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, притисна в спор по бTV съратника на Мая Манолова Никола Вапцаров с неуместен въпрос за финансирането на акцията им. Тя попита също каква е била задачата на визитите на лидерката им в офиса на предприемача Васил Божков, за което и самата Манолова призна преди време. Репуц съобщи, че Веселин Марешки е единственият политик с транспарантен и потвърден капитал. Ще напомним, че преди месец той разгласи два милиарда платени налози от фамилния му бизнес за 30г. и прикани останалите политици да създадат същия доклад. До момента никой не се е престрашил да приказва за компаниите си и да уточни какви налози заплаща.
И на двата въпроса за произхода на средствата на Манолова Вапцаров не можа да отговори. Вместо това се опита да направи безразсъден скандал с викове и неистини. „ Това държание и нрав са ми надълбоко непознати. Ето това отличава и нашата патриотична коалиция от всички останали- ние сме рационални, прагматични, съумели хора ”, показа Ирина Репуц. Тя е лидер на листата в Кърджали, където нейният дядо- Петко Калчев, е бил кмет в продължение на 15 години и е останал в историята като „ именитият градоначалник ”.
 Марешки: Спрете покупко-продажбите в Министерство на отбраната * Марешки: Спрете покупко-продажбите в Министерство на отбраната*
" Предвид появили се изявления в медиите за ликвидация на парцели на Министерството на защитата на безценица, в последния миг преди...
След предаването Репуц разяснява, че е тъпо кандидати за Народното събрание да крещят с булеварден звук пред феновете, забравяйки, че точно техните водачи бяха изгонени безусловно „ с камъни ”, също от протестиращи по площадите.
„ Не чух нито една управническа концепция, нито една политика в интерес на хората. Само викове. Дано хората виждат разликата и не създадат груба неточност да се доверяват на подобен вид претенденти. Не единствено Манолова, и доста други с апетити за власт, не са създали нищо действително за хората и е неуместно въобще да се съпоставят с мащаба на обществения бизнес на Веселин Марешки ”, съобщи Ирина Репуц, която е ръководител на Християндемократическата партия – сътрудник в Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР