Израелската армия продължава офанзивата си срещу Хамас във всички райони

...
Израелската армия продължава офанзивата си срещу Хамас във всички райони
Коментари Харесай

Израелската армия продължава офанзивата си във всички райони на Ивицата Газа

Израелската войска продължава офанзивата си против " Хамас " във всички региони на Ивицата Газа. На този декор Съединените щати приканиха Тел Авив да утвърди препоръчаното съглашение за помирение в анклава.
Прочетете още
Десет души са починали при израелски удар против квартал на Хан Юнис в южната част на Ивицата Газа, съобщи Ройтерс като се базира на палестинските здравни управляващи. Други 11 са убити при израелски удари през нощта в централната част на анклава - бежанските лагери Буредж и Нусейрат.

Общо 40 палестинци са починали през последното денонощие, а близо 36 500 доближи броят на жертвите от палестинска страна от началото на израелската атака в Газа.

Израелските военни оповестиха, че са намерили тялото на мъж, за който се допуска, че е пленник.

По-рано Вашингтон разгласи, че американският държавен секретар Антъни Блинкън е провел обособени телефонни диалози с министъра на защитата на Израел Йоав Галант и с министъра във военния кабинет Бени Ганц, като съществена тематика е било препоръчаното съглашение за помирение в Ивицата Газа.

Въпреки формалната позиция на израелското държавно управление, че приема проекта, въпреки да не е добра договорка, някои крайнодесни членове на кабинета заплашиха да се отдръпват от обединението.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР