Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви

...
Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви
Коментари Харесай

Горанов: Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви твърдения

Ирационални са упованията на премиера да ме задържат поради някакви изказвания. Това сподели в ефира на Нова някогашният министър на финансите Владислав Горанов по отношение на оповестените описи от Кирил Петков. В тях министър председателят съобщи на прокуратурата 19 имена, включващи и родни политици, за които се твърди, че са взели участие в порочни практики и корупция.

„ В България от дълго време се води обществен опит с неразбираеми последствия. Част от този опит е и изявлението на премиера през вчерашния ден. Веднага след абсурда с невнесените налози на Божков, прокуратурата организира няколко разпита с мен. Така че в този смисъл инситуцията си е свършила работата. Ако Кирил Петков чака да ме задържат за няколко часа, поради твърдения- това е ирационално”, безапелационен е Горанов.

По думите му с изключение на е непросветеност новото ръководство е заредено и с особена експанзия.

„ Аз също направих изследване в гугъл. Нося ви данни за осъществени закононарушения от Асен Василев и Петков. Не е съществено един държавен централен орган на изпълнителната власт да борави с гугъл”, добави още Владислав Горанов.

Според Горанов това, което се случва с властта сега, е обществен опит. А плодът от него ще берат по-опитните политици, които са се доверили на младата партия " Продължаваме промяната " и са я подкрепили с коалиция.

Той беше безапелационен, че не е получавал пари от Васил Божков, не са му били и предлагани.

„ Божков за разлика от други предприемачи, които имаха проблеми с прокуратурата, избра да избяга от България. Несериозно звучат обвиняванията, за раздавани пари. Нека заповяда и да отбрани тезата си”, изясни той.

Владислав Горанов добави, че прокуратурата няма какво повече да направи в този случай, с изключение на да вземе пояснения от всички забъркани лица.

„ Изготвянето на сходни описи като този на премиера, нормално се прави като обезверен ход, когато има други проблеми. Премиерът претопля една остаряла тематика. Притеснен съм, че с такава лекост се борави с факти”, сподели още Горанов.

На въпрос помогнато ли е на Божков да спести 700 милиона от страната, Горанов отговори по този начин:

„ Твърдението, че някой целеустремено е променял закон в негова изгода е неправилно”, изясни той.

Във връзка с проблема по откраднатия автомобил някогашният министър беше безапелационен, че става въпрос за операция.

" Колата не е моя, аз съм ползвател на лизинг. Тя не е открадната, оповестена е за общодържавно търсене. Експертизите демонстрираха, че автомобилът не е манипулиран”, изясни той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР