Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви

...
Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви твърдения

Ирационални са упованията на премиера да ме задържат поради някакви изказвания. Това сподели по NOVA някогашният министър на финансите Владислав Горанов по отношение на оповестените описи от премиера Кирил Петков, в които той оповести имена, включващи и родни политици, уличени в корупция.

" В България от дълго време се води обществен опит с неразбираеми последствия. Част от този опит е и изявлението на премиера през вчерашния ден. Веднага след абсурда с невнесените налози на Божков, прокуратурата организира няколко разпита с мен. Така че в този смисъл инситуцията си е свършила работата/ Ако Кирил Петков чака да ме задържат за няколко часа, поради твърдения- това е ирационално ", безапелационен е Горанов.

По думите му с изключение на е непросветеност новото ръководство е заредено и с особена експанзия. " Аз също направих изследване в Гугъл. Нося ви данни за осъществени закононарушения от Асен Василев и Петков. Не е съществено един държавен централен орган на изпълнителната власт да борави с Гугъл ", добави още Владислав Горанов.

Според него правенето на сходни описи се прави като обезверен спешен пиар. " Не съм обиден, че Кирил Петков напомня една тематика. Аз съм обезпокоен и отчаян като жител, че българският министър-председател толкоз лековато борави с обстоятелства и смесва управляващите ", разяснява той.

" Анонсът ви беше, че се разисква една доста забавна тематика от седмицата. Интересната тематика от седмицата е, че в България съществува Гугъл и че министър-председателят на България сътвори лист 19+1. Аз няма да разясня министър-председателя и ми е под равнището в тази ситуация ", съобщи Горанов.

Владислав Горанов добави, че прокуратурата няма какво повече да направи в този случай, с изключение на да вземе пояснения от всички забъркани лица. " Изготвянето на сходни описи като този на премиера, нормално се прави като обезверен ход, когато има други проблеми. Премиерът претопля една остаряла тематика. Притеснен съм, че с такава лекост се борави с обстоятелства ", сподели още Горанов.

На въпрос помогнато ли е на Божков да спести 700 милиона от страната, Горанов отговори по този начин: " Твърдението, че някой целеустремено е променял закон в негова изгода е погрешно ", изясни той. Във връзка с проблема по откраднатия автомобил някогашният министър беше безапелационен, че става въпрос за операция.

" Със сигурност съм си приказвал с Божков не един път. Не го укривам, само че диалозите са били за законодателството, което да регламентира по-облекчен режим за хазарта и за рекламата за хазарта – неща, които не се случиха. Не съм получавал пари от Божков и не ми е предложил ", съобщи Горанов.

" Божков за разлика от други предприемачи, които имаха проблеми с прокуратурата, избра да избяга от България. Несериозно звучат обвиняванията, за раздавани пари. Нека заповяда и да отбрани тезата си ", изясни той.

" Колата не е моя, аз съм ползвател на лизинг. Тя не е открадната, оповестена е за общодържавно търсене. Експертизите демонстрираха, че автомобилът не е манипулиран ", изясни той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР