Иранският първи дипломат Хосейн Амир Абдолахиан заяви по държавната телевизия,

...
Иранският първи дипломат Хосейн Амир Абдолахиан заяви по държавната телевизия,
Коментари Харесай

Иран: Очакват се изпреварващи действия от страна на оста на съпротивата

Иранският първи посланик Хосейн Амир Абдолахиан съобщи по държавната телевизия, че в околните часове може да се чакат " изпреварващи дейности " и добави, че на Израел няма да бъде разрешено да предприеме каквито и да било дейности в линията Газа, без да понесе последици, съобщи Ройтерс.

" Лидерите на " оста на съпротивата " няма да разрешат на ционисткия режим да предприеме каквито и да било дейности в Газа... Всички благоприятни условия са на масата и ние не можем да бъдем безразлични към военните закононарушения, осъществявани против на народа на Газа " , сподели Амир Абдолахиан.

" Оста на съпротивата " е способна да води продължителна война с врага (Израел)... в идващите часове можем да чакаме изпреварващи дейности от страна на " оста на съпротивата " , сподели той, без да без да прецизира какви.

Миналата седмица висшият водач на Иран аятолах Али Хаменей съобщи, че Техеран не е забъркан в офанзивата на подкрепяната от него формация " Хамас " против Израел на 7 октомври, само че приветства, по думите му, " непоправимото " военно и разследващо проваляне на еврейската страна.

ℹ️
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР