Иранските производители на домакински уреди възнамеряват да локализират производството си

...
Иранските производители на домакински уреди възнамеряват да локализират производството си
Коментари Харесай

Иран е готов да произвежда хладилници и прахосмукачки в Русия

Иранските производители на домашен уреди имат намерение да локализират производството си в Руската федерация. По-конкретно става дума за Datees и Emersun, които могат да закупят или наемат да вземем за пример спрените мощности на Samsung и LG в Русия.

Но специалистите считат, че иранските марки имат " характерен дизайн " и са в положение да заинтересуват руснаците единствено при положение на " сериозен недостиг, който в този момент не съществува ", написа деловото издание " Комерсант ".

Генералният шеф на производителя на домашен уреди Kuppersberg Дмитрий Шашкин също знае за интереса на иранските компании към локализация в Руската федерация.

" В Иран защитните мита са 100% върху всички домашен уреди и това им разреши да развият категориите на газови и електрически печки, фурни, хладилници, аспиратори и други в допълнение ". От друга страна, разяснява Шашкин, митата понижават избора на потребителите, което " визира контрола на качеството на иранските артикули.

От уеб страницата на съветския търговец на дребно Holodilnik.ru споделиха за " Комерсант "., че през 2022 година иранските компании Datees и Emersun са се обърнали към тях, с цел да популяризират своите артикули. От комерсиалната компания прибавят, че цената на продуктите на двете ирански компании е по-висока от тази на китайските им сътрудници, защото употребяваните от тях съставените елементи остават вносни и по-скъпи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР