Иранската армия получи нови стратегически дронове, на церемония, на която

...
Иранската армия получи нови стратегически дронове, на церемония, на която
Коментари Харесай

Иранската армия получи нови стратегически дронове

Иранската войска получи нови стратегически дронове, на гала, на която участваха командващият Сухопътните войски, генерал-майор Абдолрахим Мусави и министърът на защитата военачалник Мохамад Реза Ащияни, съобщи иранската новинарска организация ИРНА, представена от Българска телеграфна агенция.

Безпилотните летателни апарати включват многофункционалните " Абабил-4 " и " Абабил-5 ", които могат да се употребяват в разследващи интервенции, патрулни задачи, електронна война, събиране на данни и въздушни боеве.

Армията получи дронове " Араш " и " Бавар ", които могат да извършват интервенции на огромни дистанции и да нанасят прецизни удари, както и безпилотните летателни апарати " Крар ", които могат да прехващат цели и да извършват бойни задачи. 

В речта си на церемонията военачалник Мусави съобщи, че Иран разчита на вътрешния си капацитет и на знанията на младите учени в страната.

" Задължение на въоръжените сили, в това число и на армията, е да се стремят всеки ден да усилват бойната си мощност, с цел да могат да извършват сполучливо и по най-хубавия вероятен метод предоставените им задачи ", сподели той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР