Иран съобщи днес за 35 нови жертви на коронавируса -

...
Иран съобщи днес за 35 нови жертви на коронавируса -
Коментари Харесай

Иран отчете най-малко жертви на коронавируса от 7 март

Иран заяви през днешния ден за 35 нови жертви на ковид - най-ниското равнище от 7 март, макар че инфектираните с Covid-19 се усилиха, осведоми Агенция Франс Прес.

" Въпреки злощастната загуба на 35 наши съграждани през последните 24 часа, това число е най-ниското през последните 70 дни ", сподели представител на здравното министерство.
 Почина представителят на Иран в ОПЕК
Почина представителят на Иран в ОПЕК

В последните 7години Каземпур Ардебили е пратеник на Иран в ОПЕК

Той добави, че с тях общият брой на умрелите се усили до 6937.

Но в петък Иран записва най-високия брой новозаразени с ковид за повече от месец.

" Все още не сме на пътя към естествена обстановка ", сподели представителят. По думите му 1 757 нови случая на инфектирани с ковид са доказани в Ислямската република през последните 24 часа, с които се усилват до 118 392.
 Иран с най-голямо нарастване на инфектираните с Covid-19 от 6 април
Иран с най-голямо нарастване на инфектираните с Covid-19 от 6 април

Има 2102 нови случая на инфектирани с ковид за последните 24 часа

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 4,3 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 300 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джонс Хопкинс " демонстрират над 4,5 млн. случая и повече от 307 000 умряли в 188 страни, възстановили са се повече от 1,6 млн. души.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джонс Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР