Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп завършва до няколко месеца инфраструктурата

...
Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп завършва до няколко месеца инфраструктурата
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп привлича бизнеса в Пловдив с модерна индустриална зона

Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп приключва до няколко месеца инфраструктурата на Индустриален парк Марково, оповестиха от сдружението вложител. Ще бъде изцяло приключена вътрешната пътна мрежа, ще бъде обезпечено електричество и канализация, а има опция и за газификация. Това ще помогне за бърза реализация на индустриалните, логистични и търговски планове на бъдещите притежатели.

Индустриален парк Марково се намира в южната част на Пловдив, на 14 км от автомагистрала Тракия, на 10 км от летището и на 5 км от Митница Пловдив. В непосредственост е новопостроеният Интермодален терминал. Районът е прочут като индустриалното сърце на България, със мощно развито машиностроене и леки производства. Има чудесно развита транспортна инфраструктура - автомагистрали, железопътни линии и интернационално летище. В непосредственост до Индустриален парк Марково минават съществени пътни артерии и три от паневропейските коридори.



Допълнително конкурентно преимущество е съществуването на доста и добре подготвени фрагменти, които приключват техническите междинни и висши образователни заведения в града, както и опцията да се притегли работна ръка от близките по-малки общини.

Новата индустриална зона, която се осъществя от Галакси Инвестмънт Груп, е с обща повърхност от 158 000 кв. м. и дава разнообразни благоприятни условия за развиване, според от потребностите на бъдещите вложители. Компанията предлага продажба на имоти, а също и създаване на промишлен план по съответно задание. Предвидени са разнообразни по величина имоти и опция да бъдат обединявани или разделяни, според от характерните потребности на клиентите, са основно преимущество за вложителите. Проектът е извънредно атрактивен както за дребни, по този начин и за огромни производства и компании, работещи в областта на логистиката и дистрибуцията.

През миналата година се следи сериозен интерес към терените в региона на град Пловдив както от български, по този начин и от задгранични компании. Доказателство за това са и част от осъществените покупко-продажби на продадени имоти в Индустриален парк Марково.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР