Инвеститорите, спечелили специалната награда в националния конкурс , започват строителство

...
Инвеститорите, спечелили специалната награда в националния конкурс , започват строителство
Коментари Харесай

Разкошна панорама! Много зеленина! Висок жизнен стандарт! Азур Панорама  

Инвеститорите, спечелили специфичната премия в националния конкурс, стартират строителство на нов комплекс!

Специално за ценителите на високия стандарт на живот, които не вършат компромис както с условията за своя нов дом, по този начин и с мястото, на което се намира той, екипът на мега плана „ Azur Varna Resort “ показва най-новото си украшение – „ AZUR PANORAMA “!



Нов дом в „ AZUR PANORAMA “: Любов от пръв взор

Изключителна локация!

Удобството и здравословната витална среда са главните цели в построяването на трите жилищни здания от „ AZUR PANORAMA “! Комплексът се намира в най-зеления и спокоен регион на Варна – „ Св.Св. Константин и Елена “, измежду естествена паркова среда и чист въздух, на 100 м от плажа и на 10 минути от централната част на града. В непосредственост са ситуирани всички нужни улеснения на актуалния живот:
на 200 м от централната част на „ Св.Св. Константин и Елена “ и търговски център „ Приморски “на 500 м от комплекс „ Aqua House “на 500 м от „ Lidl “
Удобна инфраструктура свърза региона с централните елементи на града, като наоколо се намират и спирки на градския превоз. Най-хубавите плажове на Варна са единствено на 100 метра от комплекса!!! На същото разстояние може да се потопите и в лековитите води на парещ минерален източник.

Всички улеснения на едно място!



Разположен върху терен от 12 000 кв.м, „ AZUR PANORAMA “ е планиран по този начин, че да обезпечава панорамни гледки към морето от всички жилища! Предвидено е оформянето на зони с богата ниска и висока растителност,  и изрядна инфраструктура:

- кътове за отмора, спорт и игри

- топла връзка от всички входове към личен състезателен комплекс със закрит басейн, солна стая, солариум, парна баня, зали за фитнес и йога

- открит басейн със солена вода

- лични супермаркет и магазини

- заведения за хранене и кафене



Сигурна инвестиция и първокласен живот!

Както и в другите планове на компанията-инвеститор, по този начин и в , в надземните елементи на комплекса няма никакво придвижване на коли – достъпът им е отведен непосредствено в под земята паркинг, подсигурен със модерни „ умни “ системи за следен достъп и безшумни гаражни порти, които се отварят за 2 секунди. Денонощна жива защита и камери за видеонаблюдение ще се грижат за спокойното всекидневие на жителите. 





Предвижда се да бъдат обособени общо 140 жилището с друга величина, приключени „ до ключ “ – от двустайни до четиристайни. Някои от тях ще разполагат със лични панорамни тераси, други – с частни зелени градини, с цел да се обезпечи потребността от персонално пространство на открито: на чист въздух и измежду природата.







„ AZUR PANORAMA “ е план с енергийна успеваемост клас „ А “ – в построяването му са заложени най-съвременни технологии и висококачествени строителни материали. Ще бъде конфигурирана новаторска и екологична технология за омекотяване на водата, постъпваща в постройките, като по този начин ще се защищава от варовикови отлагания, котлен камък и бактериално заразяване. Топло- и шумоизолация ще бъдат положени както по стените, подовете и покривите, по този начин и по ВиК инсталациите. Висококачествена дограма също ще способства за по-ниските равнища на външен шума, само че също и за верния топлообмен в жилищата.

Може да се свържете с екипа на  „ AZUR PANORAMA “ на телефон +359 896 700 700 или на имейл: [email protected] | [email protected].

 

* обява

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР