Инвеститорите идват у нас заради добрата перспективаЛидерските разговори в Брюксел

...
Инвеститорите идват у нас заради добрата перспективаЛидерските разговори в Брюксел
Коментари Харесай

Борисов очаква тежка среща за мигрантите

Инвеститорите идват у нас поради положителната вероятност


Лидерските диалози в Брюксел за мигрантския проблем по време на изключителната среща тази неделя ще бъдат извънредно комплицирани. Тази прогноза направи министър председателят Бойко Борисов.

“Съжалявам, че сътрудниците не се съгласиха с това, което им предложих преди 4 година Когато стане наводняване първо чакаме да спре водата и тогава почваме да чистим. Същото е с мигрантската вълна. Тя мина и отнесе цели системи, политически партии ”, акцентира Борисов. По думите му срещата при ръководителя на Европейска комисия Жан Клод Юнкер дружно с държавните ръководители на Германия, Австрия, Италия, Франция, Гърция, Испания, и Малта ще бъде сложна.

Преди дни Борисов прикани за незабавна предварителна защита и затваряне на европейските граници. Ако не се разберем в Брюксел, ще бъдем принудени да се разберем под натиска на събитията, предизвести министър председателят.

Борисов откри стопански конгрес в Пловдив и благодари на огромните гръцки вложители у нас. Той напомни и растежа на стопанската система в България както и преимуществата на ниските данъчни ставки. “Не инцидентно кредитните организации дават извънредно добра вероятност на България. 10% плосък налог, 20% Данък добавена стойност – идеално за вложители. И това ще продължи, до момента в който управляваме ”, уточни министър председателят.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР