Инвестбанк АД добавя нов за българския пазар кредит в богатото

...
Инвестбанк АД добавя нов за българския пазар кредит в богатото
Коментари Харесай

Нов кредит за покупка на автомобил от Инвестбанк АД

„ Инвестбанк ” АД прибавя нов за българския пазар заем в богатото си портфолио от. 

, предлаган от финансовата институция, финансира покупката на нов или използван автомобил при атрактивни лихвени условия и улеснена процедура. Кредитният артикул, създаден в партньорство с ЗК „ България Иншурънс “ АД няма аналог на пазара, защото съчетава невисок лихвен % - 4,5 % и преференциални условия при подписване на застраховка Каско Gold в застрахователната компания.

Потребителският заем непосредствено дава средствата по сметка на клиента и дава опция за финансиране на спомагателни разноски като ремонт, поддръжка, регистрация. Автокредит обезпечава финансиране до 50 000 лв., без залог на автомобила и собствеността се придобива незабавно. Срокът на погашение е дълъг - до 10 години. Друго преимущество за кредитополучателя е, че има опция самичък да избере къде и по какъв начин ще обслужва и ремонтира новопридобития си автомобил, не се постановат и ограничавания за пътешестване в чужбина с него.

В рамките на до 3 месеца след асимилиране на заема, клиентите могат да се възползват от специфичните отстъпки в наградата по застраховка Каско Gold от ЗК „ България Иншурънс “ АД и по този метод да запазят преференциалния лихвен % по отпуснатия заем. От застрахователното сдружение, сътрудник на банката допълват, че Каско Gold се предлага с разнообразни клаузи – Smart, Comfort и Premium, които посредством композиция от опасности обезпечават оптимална отбрана на конкурентна цена.

В допълнение, клиентите на застрахователното сдружение „ България Иншурънс “, могат се възползват от, възложен от „ Инвестбанк “ АД. Кредитът е с улеснена процедура при кандидатсjване и преференциален лихвен % за всички клиенти на застрахователното сдружение, които имат подписана застраховка Каско Gold.

Повече информация и опция за кандидатсjване по заемите, клиентите могат по получат  във финансови центрове на банката в страната.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР