Inventing Anna записа най-много часове англоезични сериали за една седмица,

...
Inventing Anna записа най-много часове англоезични сериали за една седмица,
Коментари Харесай

Драмата за фалшивата наследница е с най-висок рейтинг в Netflix

Inventing Anna записа най-вече часове англоезични сериали за една седмица, откогато стрийминг платформата пусна нова система за оценяване предишното лято.

В сериала от девет елементи Джулия Гарнър играе подправената наследница Анна Сорокин.

Сериалът се излъчи 196 милиона часа предходната седмица, по отношение на 77 милиона часа през първия уикенд, когато беше излъчен на 11 февруари.

Предишният максимален брой часове гледане беше на психологическия трилър You, чийто трети сезон доближи 179 милиона часа през октомври. Следващи в листата са сериали на британски език с най-вече часове гледане са The Witcher, Maid и Sex Education.



Въпреки това, Squid Game, драма на корейски език, остава най-гледаният сериал на Netflix като цяло, оставайки отпред с съвсем 572 милиона часа за седмица.

Друг южнокорейски сериал All of Us are Dead и испанската престъпна драма Money Heist са гледани 236 милиона и 202 милиона часа за една седмица.

„ Изобретението на Анна “ се основава на изследователска история в The New York Magazine за Сорокина, който, представяйки се за Анна Делви, убеждава хората, че е богата наследница от Германия.

Всъщност се оказа, че тя мами другари, хотели и банки за невероятни суми. През 2019 година тя беше наказана по няколко обвинявания в измами.



Сериалът наблюдава упоритата журналистка Вивиан Кент, изиграна от Анна Хламски, в нейните обезверени опити да разкрие истината.

Странната фантастична история е приспособена от продуцента сценарист Шонда Раймс и нейната компания Shondaland, основатели на хитовите сериали „Бриджитън“ и „Въведение в анатомията“.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР