Инцидентът в столичен тролей, при който 42-годишен мъж намушка с

...
Инцидентът в столичен тролей, при който 42-годишен мъж намушка с
Коментари Харесай

Липсваща маска е причината за нападението с нож в столичен тролей

Инцидентът в столичен тролей, при който 42-годишен мъж намушка с нож 22-годишен юноша, е зародил поради неносене на маска. Състоянието на потърпевшия не е тежко. Той е изписан за домашно лекуване, а нападателят е арестуван от полицията.

" В по-задната част на тролейбуса поражда този спор сред двама пасажери, евентуално за неносене на маска от единия от тях, в резултат на което другият демонстрира експанзия, стартира да го гони по коридора на тролея, в пространството сред седалките, и съумява, доколкото следствието демонстрира, с малко джобно ножче да го намушка в региона на рамото. Това става малко преди тролеят да отвори вратите на спирката на " Раковска " и " Московска " ", описа зам.-директорът на " Столичен Електротранспорт " инж. Иво Василев пред Българска национална телевизия.

Пострадалият е съумял да слезе от тролея, само че другият мъж е траял да го гони и поради това той се е върнал в тролея и се е обърнал към водача за помощ. Двама от пасажерите също са се притекли на помощ - единият се обадил на 112, а другият е извикал близката патрулка.

Водачът е относително нов водач - от година и половина, няма никакви нарушавания, не е имал други произшествия. Той е уплашен от случилото се и през днешния ден му е даден почивен ден.

" Нямаме съществени случаи на експанзия от началото на тази година. Повечето от случаите, които са се случвали, те са вербални, без физическо принуждение ", изясни инж. Василев.

Разследването по случая се води от служители на реда от 1-во районно ръководство на полицията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР