Интимни снимки и провокативни чатове са подтикнали психопата Стоян Зайков

...
Интимни снимки и провокативни чатове са подтикнали психопата Стоян Зайков
Коментари Харесай

Има нова гореща версия за бруталното убийство в Костенец

Интимни фотоси и провокативни чатове са подтикнали психопата Стоян Зайков - Чане да убие жена си Милена. Това е главната версия, по която работи Министерство на вътрешните работи, научи " Телеграф " от следствието. Костенец и покрайнината от през вчерашния ден са под тотална обсада на спецчастите. Във въздуха беше вдигнат хеликоптер на Гранична полиция, а в горите патрулираха и джипове с термокамери, с каквито се охранява границата. До публицистичното привършване на броя обаче от психопата Чане нямаше и диря.

Под въоръжена защита се намират фамилиите на убитата Милена Шишкова и на някогашния й мъж, както и близки другари на жертвата. Криминалисти считат, че директно преди да простреля жена си, Чане е видял нейни провокативни фотоси в мобилния й телефон, както и чатове с другари.

Познати на убитата жена споделиха, че Стоян бил извънредно ревностен. Милена пък обичала живота и не желала да има нищо общо повече с него.

" Както ходеше на дискотека и видеше, че Чане е там, започваше да флиртува с разнообразни мъже, с цел да му покаже, че всичко е свършило, Това му действаше доста зле и свадите започваха ", описват хора от Костенец.

Фактът, че близки на Милена и Зайков са под защита, разяснява през вчерашния ден и Министерство на вътрешните работи шефът Младен Маринов в Народното събрание. По думите му въпросните хора са преместени на предпазени места, като измежду тях имало и такива, които са влизали в контакт с Чане.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов помоли да не се подават подправени сигнали за психопата, с цел да не се разпилява ресурсът на полицията. Той даде образец с подобен, подаден в четвъртък вечерта. Според фризьорка от Сандански Чане бил в града в кола с жена. Всичко било тествано и се оказало изцяло подправено.

В интервенцията в Костенец и района се включиха с изключение на баретите от СОБТ, само че и гранични джипове, кучета, профилирани полицейски сили от София, още следови кучета от базата в Берковица. Полетяха и няколко дрона, които от по-ниска височина облитаха горите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР