Интервю на живо с министър в Нова Зеландия беше прекъснато

...
Интервю на живо с министър в Нова Зеландия беше прекъснато
Коментари Харесай

Интервю на живо с министър предизвика смях заради... морков с фалическа форма

Интервю онлайн с министър в Нова Зеландия беше прекратено поради морков с фалическа форма. Смешният видеоклип стана извънредно известен в обществените мрежи и потребителите се съгласиха, че работата от у дома с деца несъмнено е предизвикателство.

Министърът на общественото развиване на Нова Зеландия Кармел Сепулони е следващата жертва на работата от у дома. Тя давала изявление за локална медия онлайн онлайн, когато при нея нахълтал нейния наследник. На клипът се вижда, че той доста държи да покаже на майка си морков с присъщата фалическа форма, който намерил в покупките от супермаркета.

Тя се пробва да му каже, че прави изявление, само че той към този момент махна с моркова пред камерата. Двамата се " борят " с " деформирания морков " за известно време, защото момчето се опитна да го покаже на камерата повторно, преди да излезе от стаята.

" Да, това е моментът, в който даваш изявление онлайн и синът ти нахълтва в стаята, крещейки и държейки деформиран морков, изглеждащ като мъжката част от тялото ", написа самата Кармел Сепулони в " Туитър ".

That moment when you’re doing a LIVE interview via Zoom & your son walks into the room shouting & holding a deformed carrot shaped like a male body part. Yes, we were almost wrestling over a carrot on camera, and yes, I’m laughing about it now but wasn’t at the time!
— Carmel Sepuloni (@CarmelSepuloni)

" Да, ние в действителност се сборичкахме поради морков пред камера, и да, в този момент ми е доста смешно, само че тогава не беше ", написа още министърът.

Сепулони поздрави онлайн и други родители, които жонглират работа и развъждане на деца в домашни условия.

В момента Нова Зеландия е в локдаун поради разпространяването на ковид в страната. На работа вървят единствено чиновници на първа линия, а учебните заведения са затворени.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР