Интернет магазинът Tomtop провежда пазарен карнавал, приключващ на 11 ноември,

...
Интернет магазинът Tomtop провежда пазарен карнавал, приключващ на 11 ноември,
Коментари Харесай

В рамките на своя шопинг карнавал, Tomtop предлага дронове при изгодни цени

Интернет магазинът Tomtop организира пазарен карнавал, приключващ на 11 ноември, в границите на който предлага страхотна електроника при преференциални цени.
Днес онлайн ритейлърът Tomtop показва модерни дронове, които са на склад в Германия и се доставят единствено за 1 до най-много 4 работни дни.

DJI Spark Mini



Съвременен дрон с 12 МР камера, нормализирана с 2-осов гимбъл и опция за запис на висококачествено 1080р видео. Максимално време на полета 16 минути, оптималната скорост 50 км/ч, автоматизирано заобикаляне на трудностите. Wi-Fi връзка до 100 метра. Разпознаване на жестове, нощни фотоси.

Дронът DJI Spark Mini може да бъде закупен отсам
Промоционална цена: $449 , складът е в Германия
Налични са единствено 4 броя

DJI Phantom 3 SE



Мощен актуален дрон с 4К UHD камера с 3-осова стабилизация на изображението. Специализирана система за безжична връзка на разстояние до 4 километра. Разполага с вградената система за позициониране с доста висока акуратност Vision, допълваща GPS. Максимална скорост 57 км/ч даже и при мощен вятър.

Дронът DJI Phantom 3 SE може да бъде закупен отсам
Промоционална цена: $559 , складът е в Германия

DJI Mavic Pro



Професионален дрон с цялостен комплект аварийни модули и аксесоари. Един от най-мощните дронове на DJI с 24 производителни ядра и нова система за безжична връзка, покриваща дистанции до 7 километра. Разполага с висококачествена 4К камера с 3-осова стабилизация с гимбъл. Сгъваем модел, в комплекта са включени кожена чанта, две аварийни акумулатори, автомобилно зарядно, аварийни пропелери, отдалечено, кабели.

Професионалният дрон DJI Mavic Pro може да бъде закупен отсам
Промоционална цена: $1279 , складът е в Германия

XIAOMI Mi Drone 4K



Дрон на XIAOMI с 4К UHD камера с 3-осова стабилизация на изображението и широкоъгълна оптика. Време на полет: 27 минути, оптималната скорост 65 км/ч, акуратност на позициониране: 0,1 метра по вертикала и 1,5 метра по хоризонтала.

Дронът XIAOMI Mi Drone 4K може да бъде закупен отсам
Промоционална цена: $449 , складът е в Китай
Безплатна доставка

DJI Goggles



Удобен шлем за виртуална действителност, предопределен за безпилотните летателни апарати на DJI. Два екрана с резолюция по 1920х1080 пиксела при скорост 30 или 60 фрагмента в секунда и доста бърза реакция на пиксела. Безжичен продан на данни с опция за включване на четири устройства. Вградени антени за надеждна връзка, даже и в случай че дронът лети зад вас. Интелигентен режим на полет с предсказание на траекторията.

VR шлемът DJI Goggles може да бъде закупен отсам
Промоционална цена: $489 , складът е в Германия
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР