Интернешънъл Асет Банк АД празнува 30 години от създаването си.

...
Интернешънъл Асет Банк АД празнува 30 години от създаването си.
Коментари Харесай

Интернешънъл Асет Банк празнува 30 години от създаването си

Интернешънъл Асет Банк АД чества 30 години от основаването си. Значимият празник бе маркиран под мотото „ Банкиране с обичаи “, което въплъщава качеството на предоставяните банкови услуги, опита и професионализма на чиновниците, както и на извоюваното през годините доверие на клиенти и сътрудници.

Банката е учредена на 13 декември 1989 година като акционерно сдружение и предлага необятна гама от финансови услуги в разнообразни потребителски сегменти – корпоративно и капиталово банкиране, обслужване на разпоредители с бюджетни средства, дребни и междинни предприятия, както и артикули за самостоятелни клиенти.

Към месец декември 2019 година общите активи, ръководени от Интернешънъл Асет Банк са в размер на над 1 550 млн. лева, а личният ú капитал е над 126 млн. лв.. Дългосрочният рейтинг на Банката е „ B+” с позитивна вероятност. Kлоновата мрежа наброява 96 финансови центрове, ситуирани в цялата страна.

През миналите 30 години Интернешънъл Асет Банк АД се утвърди на българския пазар като сполучлива и надеждна институция, подготвена да предложи цялостни финансови решения за потребностите на всеки клиент. Признание за сполучливото налагане на Интернешънъл Асет Банк АД във финансовия бранш е и премията „ Банкер на годината “ 2019, която Главният изпълнителен шеф господин Алексей Цветанов получи от в. „ Банкеръ “ като оценка за положителното ръководство на риска и стабилно развиване на кредитната институция.

Бъдещите планове на Интернешънъл Асет Банк АД са свързвани с възстановяване на потребителско обслужване и усъвършенстване на цифровите услуги. Фокус в активността й ще продължава да бъде основаването на нови артикули, съчетаващи самостоятелен метод и конкурентни параметри.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР