Интерконтиненталният шампион на Световната боксова асоциация (WBA) в полутежка категория

...
Интерконтиненталният шампион на Световната боксова асоциация (WBA) в полутежка категория
Коментари Харесай

Тервел Пулев може да се боксира в Африка - slava.bg

Интерконтиненталният първенец на Световната боксова асоциация (WBA) в полутежка категория Тервел Пулев разкри, че идващият му мач няма да е в България като е допустимо даже да не се организира в Европа, а в Африка.

Неотдавна Тервел разгласи, че се надява да се завърне на кръга през март. Последният му дуел беше против Дешон Уебстър на 14 декември 2019 година

„ Опитваме се и ние да организираме нещо оптимално бързо, тъй като не съм играл цяла година. От позиция на моята възраст, нямам време. И аз желая да играя. Няма да е в България, тъй като има места, на които няма такива ограничавания и може по-лесно да се провежда. Чувам за посока Африка, само че това е непотвърдено. Искам да предизвикам избрани цели, а не боксьори. Целта е да изляза по-напред в ранглистата и след няколко мача да играя за купа “, показа професионалният боксьор пред bTV.

Тервел Пулев се върна към мача на брат му Кубрат против Антъни Джошуа.

„ Минах през съществени страсти, тъй като видях всичко онлайн, а не каквото компанията, която промотира Джошуа, демонстрира. Видях обиди, които той насочи към Кубрат, цялостното отношение, екипът на „ Мачрум “ по какъв начин се държеше с нас, изискванията, които ни предоставиха. Не са джентълмени “, разяснява Пулев.

По мотив мненията за представянето на Кобрата, Тервел бе безапелационен, че не могат да го обиден. „ Разбиращите хора, експертите, които са били боксьори, доста по-адекватно разясняват. Получих както позитивите, по този начин и негативите около този мач. Аз съм брат на Кубрат и го поддържам постоянно. Чувствам се виновен, тъй като взимам популярност на гърба на Кубрат. Истината е, че той се е трудил и той си заплаща най-после “, добави Тервел Пулев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР