Интериорното списание Architectural Digest бе гост в провинциалния дом на

...
Интериорното списание Architectural Digest бе гост в провинциалния дом на
Коментари Харесай

Еха! Да надникнем в провинциалната британска вила от 16-ти век на Сиена Милър

Интериорното списание Architectural Digest бе посетител в провинциалния дом на актрисата Сиена Милър. Къщата, в която ще надникнем през днешния ден с помощта на изданието, е след главен ремонт, изработен в обичайния британски жанр от 16-ти век, съчетал в себе си известна доза модерни нюанси.

„ Къщата на хобит “, както самата тя назовава обичаното си кътче за почивка, е ситуирана в Бъкингамшър, Англия, и е единствено на 45 минути от Лондон. Имотът има сламен покрив върху керемидите и е заобиколен от вълшебни ливади, а мястото 40-годишната русокоска назовава „ моят парадайс “.

Сиена е едвам на 25 години, когато купува кащъта. Едва неотдавна, по време на пандемията, тя взема решение да се заеме с главен ремонт и преустрояване на вилата в обичаен недодялан жанр. Решението за изгледа и интериорния дизайн тя оставя напълно в ръцете на своята другарка – режисьорката Габи Делал. А когато вижда крайният резултат, актрисата възкликва с възхита: „ Знаех, че Габи е индивидът!”

Започвайки обиколката в кухнята, звездата от „ Американски снайперист “ сподели вратите Crittall от 20-те години на предишния век и обширната печка Lacanche, която като запалена готвачка тя постоянно е мечтала да има.

„ Да имаш такава остаряла къща е магическо нещо, само че актуалните линии в действителност пасват “, споделя тя пред AD.

Трапезарията е част от уголемение, направено към къщата през 70-те години. Отличава се с висок таван и огледала, създаващи илюзията за повече пространство. От нея се минава към уютна гостна, изпълнена с красиви цветни мебели, голяма камина и пиано, харизано на Милър от първото ѝ гадже.

Във вилата има цели шест спални. Актрисата се майтапи, че къщата ѝ е „ най-голямата дребна къща, която в миналото сте виждали “. Тя прибавя още, че паяжините са натурален сексапил на селския ѝ дом, дружно с нейния ъгъл за вино.

„ Уютната стая “, както Милър назовава всекидневната, е мечтано допълнение към нейното историческо жилище. Със своя невисок таван и истински греди мястото е просто магично, а актрисата изяснява какъв брой е „ извънредно, че фамилии през 1550 година са живели в тази къща “.

Придвижвайки се горе, Милър споделя пред списанието, че стаята на 9-годишната ѝ щерка Марлоу „ е нещо като стаята на Джейн Остин “ – очарователна стая с дребни остарели прозорци.

Накрая актрисата отваря порти и към своята ослепителна спалня, изцяло преустроена от Делал. Помещението сграбчва със зашеметяващите си елементи, измежду които фенер от стъкло от Мурано, провесен от високия таван, и удивителни тапети, изобразяващи „ танцуващи голи дами – вещици “, както Милър ги разказва.

„ Това е парадайс, който спи в моята стая и се разсънва с утринната светлина, филтрираща се през завесите “, споделя тя. Комплект ретро порти със остарели стъкла водят към тихия идиличен балкон с аспект към поляната. Значението на детайлите се придвижва в банята, която се гордее с антични салонни порти и марокански плочки под душа.

Навън вилата разполага с градина, която има редица неповторими улеснения като къщурка за игра, барбекю, езерце и външна сграда. Според Милър външната сграда в миналото е била отегчителен склад, до момента в който Делал не я е трансформирала в „ най-романтичната спалня в парцела “. Бившият склад в този момент може да се похвали с печка на дърва и ретро табели, вградени във високия таван.

От няколко месеца насам 40-годишната Сиена се любува на буйна обич с 26-годишния модел и артист Оли Грийн. Двамата се появиха за първи път като двойка на аления килим на вечерята преди премиите „ Оскар “ при започване на тази година, а наскоро бяха видяни един до различен на мач от тенис шампионата „ Уимбълдън “.

Сред мъжете, имали шанса да бъдат обичани от британската актриса в предишното, са Том Стъридж (от който тя има щерка Марлоу), Даниел Крейг и Джъд Лоу.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР