Интерактивната телевизияот VIVАCOM е с нов облик и функционалности. Част

...
Интерактивната телевизияот VIVАCOM е с нов облик и функционалности. Част
Коментари Харесай

Интерактивната телевизия от VIVACOM е с нов интерфейс и нови функционалности

Интерактивната телевизия от VIVАCOM е с нов образ и функционалности. Част от тях са опцията за основаване на персонални профили, рекомендации въз основата на желанията на всеки консуматор и персонализирана класификация на наличието. IPTV към този момент ще дава спомагателна информация за футболните мачове в действително време непосредствено на екрана без да се прекъсва излъчването, а търсенето на излъчвания и филми е улеснено с нова, по-удобна клавиатура.

IPTV ще посреща потребителите с нова заглавна страница - „ За мен “ или My TV, която включва персонализирано наличие и рекомендации за филми и излъчвания, подбрани за съответния консуматор въз основата на минали гледания. Секцията съдържа разнообразни категории – ТОП канали, Любими филми/канали, Популярни в този момент и Продължи гледането. Добавена е и осведомителна страница при избиране на предаване от Програма, My TV, Видеотека или след Търсене, от която то може да се пусне изначало, да се добави увещание за бъдещо лъчение, а при сериалите да се видят идните епизоди и рекомендации за сходни излъчвания.

Нова функционалност особено за феновете на футбола са спортните данни, които дават информация за шампионата, тимовете и мачовете в действително време, както и най-важните моменти от тях.

Всички нови клиенти на интерактивна телевизия от VIVACOM могат да се възползват от оферта с над 200 канала, 50+ от които в HD качество, в пакет с 300 Mbps високоскоростен оптичен интернет на цена от 28.85 лева на месец и да получат достъп до актуализирания интерфейс.

Настоящите клиенти на интерактивна телевизия от VIVACOM могат елементарно да преминат към актуализирания интерфейс, без да дължат в допълнение възнаграждение, в няколко лесни стъпки, които могат да бъдат открити в следното видео: https://youtu.be/ozD43GOXfoA

Повече информация за телевизионните услуги на VIVACOM може да видите тук: www.vivacom.bg/tv
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР