Интензивните боеве продължиха в Газа тази вечер, докато САЩ призоваха

...
Интензивните боеве продължиха в Газа тази вечер, докато САЩ призоваха
Коментари Харесай

САЩ призовават Израел да „постави повече на защитата на невинни животи, докато бомбардировките в Газа продължават

Интензивните боеве продължиха в Газа довечера, до момента в който Съединени американски щати приканиха Израел да се концентрира върху „ слагането на награда " върху спасяването на живота на цивилни.

Хуманитарни организации предизвестиха за възходяща филантропична рецесия, защото Израел продължи огромните офанзиви към южния град Хан Юнис, само че също и на север. Военният представител Авичай Адрей сподели, че военновъздушните сили са премахнали няколко ракетни установки и са нацелили тайник с ракетни гранати на Хамас.

Но представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Натаниел Тек прикани Израел да се концентрира върху отбраната на човешкия живот и способността на филантропичните организации да имат достъп до цивилни. Той сподели: „ Със сигурност има повече, което може да се направи и могат да се дадат по-точни и ясни насоки на цивилните, с цел да се подсигурява, че те могат да доближат сигурност.

„ Ние имаме вяра, че до момента в който желанието на Израел е да подсигурява отбраната на цивилните, резултатите също имат значение и ние работ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР