Инсултът и загубата на дете ме промениха много. С моята

...
Инсултът и загубата на дете ме промениха много. С моята
Коментари Харесай

Той има три деца от три различни жени, но загубата на четвъртото и инсултът го променя изцяло

" Инсултът и загубата на дете ме трансформираха доста. С моята обичана Силвия имахме много несполучливи опити да имаме деца. Роди ни се едно и то умря след месец. И след това се роди Самуил, като подарък от Бога. Аз имам три деца от разнообразни дами, само че всичките си ги обичам. "

Това показа в рубриката " Интересните " фолкиконата Радослав Петров-Шишарката.

Изпълнителят на " Шопска салата " е имал и други стресови положения - получил е инсулт и девет месеца е бил в болница.

" Получих го, до момента в който бях на фотоси на " Столичани допълнително ". Докторите се чудиха по какъв начин съм оживял, а аз почнах да вървя още в самото начало - крачка по крачка, и по този начин се спасих. После животът ми се обърна. Направих фондация, посредством която всяко лято адресирам дечица на морето. Толкова е хубаво, като ме прегърнат от наслада ", споделя насълзен изпълнителят.

Изживяването трансформира с изключение на вътрешния му свят и външния. В момента Шишарката е един от най-любопитните меценати - събира картини на известни майстори, чете по тематиката и даже може да разбере кои картини са подправени и кои не. " Салвадор Дали ми е любим! Сега още веднъж ме чака екскурзия, вървя, преглеждам, уча всичко по тематиката ", споделя Радослав, който от детството си може и да рисува прелестно.

Като се върне обратно, Петров си напомня и че различен път също е бил заплашен животът му.  " Куршум мина около мен на един рожден ден на родственик на Карамански. Заби се до мен. Не се изплаших от това, то каквото има да се случва, се случва ", с усмивка споделя Радо.

Когато заприказва за вярата си, изпълнителят на " Горски рекет " е безапелационен, че врачките, баячките и сходните хора са от дявола, а не от Бога. 

" Аз Ванга не я познавам персонално, само че и не споделям, че тя е шарлатанка. Просто нямам доверие на сходни хора. Вярвам на написаното в Библията. Там се споделя, че Исус Христос е основата, всичко останало е от дявола. Освен това църквата е едно, вярата човешка - друго. Имам поради, че постоянно църквата е била подвластна на непознати разузнавания и е един сериозен орган, който движи част от политиката ", смее се Шишарката.

От братята Илиеви - Васил и Георги, както и от Карамански, му е останало хубавото възприятие, че са били мъжкари и доста разнообразни хора.

" 6000 евро е бакшишът, който съм получавал за цялата ни група. Пял съм на маса с тези хора, сдобрявал съм ги ", споделя Шишарката.

В момента той приготвя ария за сина си Самуил. " Много е артистичен, изнася ни стратегии, командва ни ", с усмивка споделя артистът, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР