Институт Сервантес и Професионалната футболна лига (LFP) на Испания имат

...
Институт Сервантес и Професионалната футболна лига (LFP) на Испания имат
Коментари Харесай

Владимир Манчев ще е гост на Ла Лига - испанският футбол и България

Институт Сервантес и Професионалната футболна лига (LFP) на Испания имат удоволствието да поканят всички представители на медиите на събитието „ ЛА ЛИГА – ИСПАНСКИЯТ ФУТБОЛ И БЪЛГАРИЯ “ , което ще се организира на 28 февруари в 18.00ч. в шоурума на Рока-България (Експо Баня София, бул. „ Мария Луиза “ 16).

Гост на събитието ще бъде Владимир Манчев , играл за Леванте, Реал Валядолид и Селта в общо 92 мача в Ла Лига в интервала 2004 - 2008 година.

Ла Лига идва за първи път у нас по самодейност на Институт Серванес-София, с цел да показа тактиката за развиване и разпространяване на испанския футболен шампионат, както и връзката му с България. Специално за събитието идва Диего Санчес, представляващ Ла Лига за България. Семинарът ще открие шефът на Институт Сервантес-София Хавиер Валдивиелсо. Участие ще вземат представители на българските почитател клубове на Реал Мадрид и Барселона . Събитието се реализира в съдействие с Българския Футболен Съюз, Рока-България и Посолството на Испания .

Заповядайте, с цел да разберете за какво професионалният испански шампионат по футбол е считан за един от най-хубавите в света. Как Ла Лига става част от интернационалното показване на Испания и се включва в плана „ España global “. Къде е България, кои са българските футболисти, играли в испански тимове през годините, и какви са страстите измежду почитател клубовете на Реал Мадрид и Барселона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР