Инстаграм Петър от Фермата се завърна на мечтаната си работа. Здравенякът,

...
Инстаграм
Петър от Фермата се завърна на мечтаната си работа. Здравенякът,
Коментари Харесай

Петър от Фермата се върна на старата работа

 Инстаграм Петър от " Фермата " се завърна на мечтаната си работа. Здравенякът, по който всички мадами луднаха, още веднъж е почнал да ръководи аероплан, написа

Авиаторът е бил нает на работа, откакто повече от година бе навън от специалността си поради пандемията от COVID-19.

Петър към този момент е управлявал полети до редица европейски страни. Само за последните две седмици той е бил на борда на самолети, летели до Варшава, Истанбул и други градове.

Именно прекъсването на редица полети бе повода Петър да влезе във " Фермата ". Той се впуска в риалити формата, с цел да може да завоюва огромната премия от 100 бона. И по този начин да има пари, с които да изплаща настоящите си заеми.

Въпреки че в професионален проект му потръгва още веднъж, в персонален нещата за някогашния футболист на " Черно море " не са розови.

Пилотът се раздели с чаровната Антония. Мачото и брюнетката се залюбиха едвам след края на шоуто.

Връзката им бързо се задълбочи, но нещата в последните месеци не се развиват по мечтания и за двамата сюжет и те се разделят. Петър и Антония бяха дружно по-малко от година. Въпреки, че всички им предсказват ярко бъдеще, техните характери натежават и в последна сметка връзката им се разпада.

Двамата към този момент са изтрили общите фотоси от профилите си в обществената мрежа. Петър и сексапилната бръмчалка Антония не се появяват дружно и на последните събирания на участниците от предния сезон на риалити формата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР