Германия започна по много силен начин домакинското Европейско първенство, след

...
Германия започна по много силен начин домакинското Европейско първенство, след
Коментари Харесай

Германия разгроми Шотландия на първия мач от Европейското

Германия стартира по доста мощен метод домакинското Европейско състезание, откакто разпиля Шотландия с 5:1 в мача на откриването на шампионата, който е част от Група „ А “ на шампионата, съобщи.

Бундестима поведе в резултата още в 10-ата минута, когато Йозуа Кимих пусна пас по трева отдясно към Флориан Вирц, който вкара гол, откакто топката срещна десния непряк дирек и влетя в мрежата на " гайдарите ".

Девет минути по-късно Кай Хаверц получи топката в наказателното поле, подаде към Джамал Мусиала, който с мощен шут с десния крайник вкара втори гол за Германия. В добавеното време на първото полувреме Кай Хаверц направи резултата 3:0, реализирайки дузпа, отсъдена за жестоко нарушаване на Райън Портиъс против Илкай Гюндоган, за което футболистът на " гайдарите " бе изпъден с пряк червен картон.

Резервата Никлас Фюлкруг вкара четвърти гол за Бундестима в 68-ата минута, откакто прати топката в горния ляв ъгъл след подаване на Гюндоган. Три минути преди края на постоянното време Скот Маккена опита удар с глава, след който топката рикошира в Антонио Рюдигер и влезе в мрежата на " гайдарите ".

В добавеното време на мача Емре Джан с техничен удар от дъгата на наказателното поле оформи крайния резултат 5:1, пращайки топката в долния ляв ъгъл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР