Иновативният HP Neverstop се презарежда с тонер за 15 секундиЛазерният

...
Иновативният HP Neverstop се презарежда с тонер за 15 секундиЛазерният
Коментари Харесай

HP създаде лазерен принтер без касета

Иновативният HP Neverstop се презарежда с тонер за 15 секунди

Лазерният принтер без касета HP Neverstop печата до 10 пъти повече страници със стартовия пакет (снимка: HP Inc.)

HP разгласи два нови принтера с висок потенциал: HP Neverstop Laser, планиран за притежателите на дребни компании на бързо разрастващите се пазари , и последващо потомство HP Smart Tank за дома.

Моделът HP Neverstop Laser е напълно нов, бързозареждащ се принтер, който оказва помощ на бизнеса да понижи спирането на работния развой. С първата по рода си тонер система за зареждане, HP Neverstop разрешава на потребителите да сменят тонера за секунди.

Скорошно международно изследване демонстрира, че близо 75% от притежателите на дребни компании в Европа се нуждаят от принтер, който изисква по-малко старания за конфигурация и поддръжка. Като отстрани главните спирания в печата посредством нововъведения и цифрова интеграция, HP Neverstop Laser дава на бизнесмените конкурентно преимущество, подчертаха от HP Inc.

HP Neverstop разрешава на потребителите да сменят тонера за секунди (снимка: HP Inc.)

Създаден с мисъл за околната среда, HP Neverstop Laser е направен с повече от 25% рециклирана пластмаса, а тонерът е изработен от 75% рециклирана пластмаса. Ето и главните характерности на модела:

В допълнение американският производител показа актуализирания HP Smart Tank , основан за консуматори, които работят от у дома.

HP Smart Tank разрешава елементарно сканиране и щемпел през мобилно приложение (снимка: HP Inc.)

Основните характерности на серията HP Smart Tank 500/600 включват:

HP Neverstop Laser ще бъде наличен в района през есента, до момента в който новият HP Smart Tank се чака на пазара през август за всички разрастващи пазари в Европа, Близкия Изток и Африка. Цените не бяха оповестени от HP.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР