Иновативен и устойчив градски комплекс, който ще функционира като мини

...
Иновативен и устойчив градски комплекс, който ще функционира като мини
Коментари Харесай

Мини град с площ 10 000 кв.м. се строи в Букурещ с инвестиция от €120 милиона

Иновативен и резистентен градски комплекс, който ще действа като мини град, се готви в Букурещ с инвестиция от 120 милиона евро. Румънската компания Forty Management към този момент стартира работа по така наречен Central District Lagoon City Bucharest. Той ще е първият по рода си в Централна и Източна Европа и посредством него за първи път в региона ще навлезе патентованата технология Crystal Lagoons, създадена от чилийския биохимик и бизнесмен на недвижими парцели Фернандо Фишман. 

Технологията разрешава построяването и поддръжката на икономични и енергийно ефикасни огромни басейни. Вече над 1100 плана в разнообразни стадии на осъществяване в над 60 страни са употребявали технологията Crystal Lagoons.

Румънският бизнесмен е получил правата за плана в Будапеща, Прага и Варшава, като вложенията се правят оценка на сред 140-190 милиона евро за всяко едно място, според от потребностите, разпознати на тези пазари, споделя Romania Insider.

Удобствата ще включват хеликоптер, 3 ресторанта, 2 плажни бара, бистро от 430 кв.м., което ще обслужва и плажната зона, бар, кафенета, частно кино, детска градина, два СПА центъра, услуги за взаимно шерване на електрически коли. Комплексът ще разкрие и 840 нови работни места.
 Няколко любопитни обстоятелството за първия плаващ град в света
Няколко любопитни обстоятелството за първия плаващ град в света

Oceanix Busan планува три взаимосвързани платформи с обособени функционалности

Lagoon City в Букурещ ще бъде издигнат за една година и ще е с повърхност 10 000 кв.м., ще има два огромни плажа и голям брой други уреди. През зимата някои басейни ще се трансформират в ледена пързалка. Комплексът към плажовете ще включва 5-звезден хотел с 323 стаи, 401 жилището единствено за отдаване чартърен, 9200 кв.м търговски площи, офис постройка с повърхност от 8500 кв.м, както и още други уреди.

Сам по себе си комплексът съставлява един мини град, който е умислен и планиран по този начин, че неговите 2500 поданици да не би трябвало да напущат границите му.

Жителите няма да заплащат разноски за поддръжка, тъй като комплексът се планува да бъде изцяло безпристрастен във връзка с въглеродните излъчвания и резистентен.
 Снимка 615792
Източник:

Дългосрочните контракти за наем, за 5-7-15 години, ще запълнят празнината на пазара на наеми в Букурещ, счита предприемачът.

По оценките на Forty Management инвестицията ще се възвърне за към 17 години. Според компанията първите поданици ще бъдат най-вече чужденци.

" Lagoon City е първият разбъркан зелен план за недвижими парцели в Централна Европа ", разяснява Лучиан Азойцей, основен изпълнителен шеф на Forty Management.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР