Инкубаторът на Google за експериментални приложения и услуги Area 120

...
Инкубаторът на Google за експериментални приложения и услуги Area 120
Коментари Харесай

Google създава конкуренция на Pinterest

Инкубаторът на Гугъл за пробни приложения и услуги " Area 120 " има нов артикул. Това е услугата Keen, която би трябвало да се конкурира с Pinterest. Усугата има обвързвана с Гугъл технология за машинно образование.

Чрез Keen потребителят може да редактира и наблюдава наличие към дадена тематика, употребявайки композиция от упоменатите машинно образование и същински хора - редактори.

Идеята за услугата идва от съоснователя на инкубаторd С. Дж. Адамс, която прекарва доста свободно време в сърфиране на мобилния си телефон - в търсене на разнообразни вести и фотоси.

За да се възползва оптимално от свободното си време, тя взема решение в сътрудничество с екипа на People and AI Research (PAIR) да усъвършенства търсенето. Например, когато търсите в Гугъл " образование на кучета " системата предлага " курсове за образование на кучета ", " книги за образование на кучета ", " трикове, употребявани за образование на кучета " и " видеоклипове за образованието на кучета " - т.е. не просто изброяване на попадения с образование на кучета, а неща, което в действителност ви интересуват. 

Препоръките стават по-добри с увеличението на количеството наличие, което потребителят прибавя към Keen. В момента новата услуга е налична онлайн и под формата на приложение за Android.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР