Инженерите на Porsche подложиха на яко изпитание новия 718 Cayman GT4

...
Инженерите на Porsche подложиха на яко
изпитание новия 718 Cayman GT4
Коментари Харесай

Тестват яко Porsche 718 Cayman GT4 RS

Инженерите на Porsche подложиха на яко изпитание новия 718 Cayman GT4 RS – и са преизпълнени от възторг. „ По време на разработката ние дадохме на GT4 RS всичко, което характеризира един същински RS: олекотена структура, по-голяма притискаща мощ, по-висока мощ на двигателя и, несъмнено, още по-директно управление “, споделя Андреас Преунингер, ръководител на GT Vehicles.

Фантастичното време за обиколка на Северния вид на Нюрбургринг /Nordschleife/ е впечатляващо доказателство за това колко ясно се виждат тези подобрения в динамичността на шофиране. „ Нашите клиенти могат да чакат с нетърпение една същинска драйвърска кола, която е много приятна за шофиране. “

Пилотът Йорг Бергмайстер прибавя: "718 Cayman GT4 RS е безкомпромисна машина за каране. Тя е пъргава като картинг по планински пътища и към момента е впечатляващо постоянна на пистата. В противен случай време за обиколка на това равнище даже не е допустимо. Това е един от най- “горещите “ коли, които Porsche някога е разработвал, и вие наистина трябва сами да изпитате спиращия дъха звуков пейзаж “, въодушевено споделя пилотът от международна класа, който прекара повече от 500 часа с 718 Cayman в проби и настройки по време на развиването на GT4 RS.

По-мощният нов брат на 718 Cayman GT4 ще отпразнува международната си премиера през ноември 2021 година За финалните тестови шофирания се споделя, че първият 718 с абревиатурата „ RS “ демонстрира впечатляващ капацитет за динамичност на шофиране както на криволичещите планински проходи, по този начин и на пистата.

Посланикът на марката Бергмайстерr обиколи 20,832-километровия Nürburgring-Nordschleife в леко камуфлажиран сериен автомобил за 7:09,300 минути. По-късата версия с дължина от 20,6 километра, която преди служеше като еталон, беше приключена от GT4 RS за 7: 04,511 минути - тъкмо с 23,6 секунди по-бързо от неговия по-малък брат, 718 Cayman GT4.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР