инж. Струмен ПауновAlex Developmentwww.alexdevelopment.co.ukOсвен документите намирането на работа е другия

...
инж. Струмен ПауновAlex Developmentwww.alexdevelopment.co.ukOсвен документите намирането на работа е другия
Коментари Харесай

Ако мислите за работа на черно в Лондон, по-добре си стойте в България

инж. Струмен Паунов

Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk

Oсвен документите намирането на работа е другия главен проблем на всички българи и освен българи в Лондон. След идването на власт на Камерън и консерваторите настанаха тежки дни освен за българите, само че и за всички поданици на Англия.

Намирането на работа в Лондон се трансформира в занятие без гаранция за добър резултат.
И в случай че продължите да търсите работа по обичайните способи съвсем несъмнено няма да съумеете. Защо- тъй като обстановката на пазара на труда в Лондон е радикално изменена от преди 2-3 години.

Всеки е слушал близки и познати да споделят по какъв начин се е живеело по-лесно преди и какъв брой мъчно се живее в този момент. Защо ли? Защото рецесията се довлече и в Лондон, тъй като тя удари всички по главите и джобовете, тъй като ни накара да преосмислим дали въобще да останем в Лондон или да събираме куфарите отново за България.

Работа за мъже- строителството, хотели, разчистване, автомивки, лифлети.

Съветвам всеки, който счита да стартира работа в строителството да се приготви още от България за изпита. Не е мъчно да си запазите час за изпита. Знайте, че сега без такава карта не можете да работите по строителните обекти.

Ако търсите различен тип работа не забравяйте, че без да имате NI Number и UTR няма да може да започнете никаква законна работа в Лондон, с изключение на на черно. Но и за работата на черно- лифлети или автомивки до 2-3 седмици ще Ви изискат документи.

Работата на автомивки сега е необятно публикувана измежду българите в и към Лондон, нормално този тип активност тук се управлява от албанците, за към 30 лири дневно ще би трябвало да работите от 9 до 12 часа. Добре е като за начало и е повече от 0 в случай че си седите в квартирата, само че в случай че доста се застоите на автомивката и не си оправите документите, с цел да потърсите нещо по-доходно ще се загубите в всекидневието. Плаща се кеш всеки петък.

Работата на лифлети е различен тип работа на черно, която може да ви обезпечава до към 30 лири дневно кеш, като се изисква бързо насочване в разнообразни квартали на Лондон и работа по карта. Ще Ви трябват здрави крайници, здрави маратонки и добра ориентировка, като тръгването заран е от събирателен пункт в 5 часа, закарват Ви с бус до избран регион на Лондон, там Ви оставят да разнасяте под контрола на супервайзор, който Ви следи изкъсо какво вършиме и за какъв брой време покривате региона си. Плаща се кеш всеки петък.

Работа в перални е тип работа, която е публикувана измежду дамите, като там се стартира за към 6 лири/час и не се изискват документи. Работата се състои в зареждане на пералните машини с облекла, подреждането им след изпирането, като може да имате и гладене, според от пералнята. Добра работа за здрави дами, които желаят сигурен кеш в джобовете си всяка седмица. Плаща се кеш всеки петък.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР