Инициативният комитет на БСП за референдума срещу джендър идеологията в

...
Инициативният комитет на БСП за референдума срещу джендър идеологията в
Коментари Харесай

Героят от САЩ-94 Емил Костадинов се включва в битката срещу джендър идеологията в училище

Инициативният комитет на Българска социалистическа партия за референдума против джендър идеологията в учебните заведения се разраства. В него влизат нови знакови лица като героя от САЩ-94 Емил Костадинов и международния първенец по повдигане на тежести Златан Ванев, осведоми пресцентърът на левицата.

Родителските организации, които на среща с ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поддържаха горещо идеята на Българска социалистическа партия и решението за осъществяване на референдум, излъчиха свои общи представители в инициативния комитет – това са юрист Владимир Шейтанов и Лилия Божкова от " Български родители обединени за децата ".

Знакови спортни имена също влизат в инициативния комитет – футболната легенда Емил Костадинов, международният първенец по повдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на националния тим по футбол Ангел Стойков. Диана Тонова – общински консултант от Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет и публицистите Александър Симов и Страхил Ангелов също обявиха поддръжка.

Инициативният комитет е отворен, не престават да постъпват заявки от представители на разнообразни публични сфери в поддръжка на решението, което Българска социалистическа партия взе на Конкреса си – да организира референдум измежду българските жители против рисковото нахлуване на джендър идеологията в учебните заведения. Българска социалистическа партия е поредна в позицията си против Истанбулската спогодба и джендър идеологията и я отстоява през годините, се споделя в прессъобщението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР