Инициативен комитет Обручище завинаги прекратява протестните действия от днес. След

...
Инициативен комитет Обручище завинаги прекратява протестните действия от днес. След
Коментари Харесай

Край на блокадите по пътя в Обручище

Инициативен комитет " Обручище вечно " приключва протестните дейности от през днешния ден. След извършена среща с шефа на Областно пътно ръководство Стара Загора Веселин Димитров са реализирани договорености да стартира процедура по планиране и осъществяване на главен ремонт и рехабилитация на път III-5504 от Републиканската пътна мрежа, а до започването на главния ремонт да се извърши настоящ подобен за краткотрайното възстановяване на положението на правата. 

Локалният ремонт на сектора на към 15 километра от третокласния път Мъдрец-Искрица-Медникарово-Обручище-Раднево-Гълъбово би трябвало да стартира не по късно от 22 юни и да приключи до края на юли, заяви тенчо Киряков от инициативния комитет " Обручище вечно ".

" До края на юли би трябвало да приключи локалният ремонт - правата от Топлоелектрическа централа – 1 едно до надлеза над затворената горна лента. Второ, от на следващия ден,най късно, стартира фрезоването на асфалта - кърпене на дупки по цялото трасе до Мъдрец. Също до края на юли, с пътно-поддържащата компания, която е на Област Стара Загора сме се разбрали без процедури да стартират планиране за повсеместен ремонт на пътя ".

До петък, 25 юни, регионално пътно управление-Стара Загора би трябвало да внесе до управителния съвет на организация " Пътна инфраструктура " съответно задание за ремонта при изискване, че поетите от организация " Пътна инфраструктура " задължения не бъдат изпълнени, протестиращите са в подготвеност да възобновят дейностите си.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР