Инициативата се е зародила преди 7 години. Всяка година студенти

...
Инициативата се е зародила преди 7 години. Всяка година студенти
Коментари Харесай

Минута за Коледа или как да стоплиш сърцето на непознат

Инициативата се е зародила преди 7 години. Всяка година студенти и докторанти пишат коледни писма с пожелания за Коледа, които членовете на Студентски съвет към Софийския университет събират и доставят до инцидентни пощенски кутии в разнообразни краища на страната като приятна коледна изненада.

" За мен, персонално, най-ценното в нея е това, че имаме опция по най-най-лесния метод, с думите си и с мислите си, да зарадваме някого за празниците и да създадем празника за него по-хубав. ", показва пред ръководителката на самодейността Тина Иванова.



Екипът ни се срещна и с Калина Глънчева - един от получателите на такова писмо, която споделя, че е доста радостна и разчувствана от него и не е очаквала да срещне толкоз положителни хора. " Радвам се, че има към момента хора, които не престават това положително дело на Коледа и карат други хора да се усмихват и да се радват на този ярък празник. ", допълня още тя.



Инициативата е подкрепена от известни персони като Орлин Горанов и Енчо Керязов. Все още не е късно да се включиш в нея като влезеш в и напишеш своето писмо до чужд. Нека продължим положителното. Наистина лишава минута за една красива и вълшебна Коледа.

Весели празници от Студентски съвет към СУ и екипа на Actualno.com!



Целия репортаж може да гледате.

 

Репортаж на Илиана Симеонова

Снимки: Actualno.com

Още от ДОБРИТЕ НОВИНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР