Инициативата Пчелен мед за смет, която БАТ България подкрепи, се

...
Инициативата Пчелен мед за смет, която БАТ България подкрепи, се
Коментари Харесай

Събраха стотици килограми отпадъци по инициатива на БАТ България


Инициативата " Пчелен мед за боклук ", която БАТ България поддържа, се осъществя в парк Борисовата градина във връзка " Световния ден на почистването 2021 година " и беше ориентирана към възстановяване на възприятието на персонална отговорност измежду жителите и гостите на София. За задачата през миналия уикенд беше извършено разчистване на парка, в което се включиха чиновници на БАТ България, както и стотици столичани. Личен образец за отговорно държание дадоха и редица известни лица, които също участваха в самодейността. По време на " Пчелен мед за боклук " бяха събрани стотици килограми погрешно изхвърлени боклуци, измежду които бутилки, кенове, чашки, бъркалки, фасове от цигари, капачки и други За своя принос участниците получиха бурканче с мед от уредниците от парк-театър " Борисова градина " и сътрудниците от БАТ България. Всички приканиха за изхвърляне на отпадъците само на обозначените за това места, като по този метод можем да живеем в по-приятен и по-приветлив град.

 Снимка: БАТ България

В рамките на същия ден, в парк-театър " Борисова градина ", се организира и специфична гала за връчването на първите награди " Златната пчела " с поддръжката на БАТ България, с които бяха отличени заслужилите създатели, взели участие в представленията на откритата сцена в сърцето на столицата. Изпълнителният шеф на Бритиш Американ Табако България госпожа Мила Маречкова отличи екипа на парк-театър " Борисова градина " в категория " Екология " за организацията на самодейността " Пчелен мед за боклук ".

Инициативите, които поддържа БАТ България не престават и през месец октомври, за когато е планувана друга атрактивна акция за поощряване на виновното държание. Отговорни през днешния ден, по-добри на следващия ден!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР