Инициативата е организирана от фондация Искам бебе“Благотворителен базар, който ще

...
Инициативата е организирана от фондация Искам бебе“Благотворителен базар, който ще
Коментари Харесай

Базар помага на двойки с репродуктивни проблеми у нас

Инициативата е проведена от фондация „ Искам бебе “

Благотворителен базар, който ще поддържа двойки с репродуктивни проблеми за инвитро процедури, се провежда през днешния ден в Монтана. Доброволци от Северозапада са изработили разнообразни сувенири, които през днешния ден ще се продават.

Елеонора Золина и брачният партньор ѝ водят 12-годишна борба за дете. След осем инвитро процедури и пет спонтанни аборта, чудото се случва. Ражда се Никола. „ Чувството беше неописуемо. Нямам по какъв начин да го опиша, повече от благополучие. След като си го чакал толкоз години и си изгубил всякаква вяра “, спомня си тя първата среща със сина си, предава

Надеждата идва благодарение на фондация „ Искам бебе “. Елеонора била определена от разнообразни техни благотворителни акции да ѝ се дарят средства за инвитро. Един от методите за събиране на средства е точно посредством благотворителните базари, които провеждат от фондацията.

„ Самата фондация избира на кого ще бъдат дарени парите и се включват много хора. Имаме много неща изпратени. Децата от Козлодуй от учебно заведение „ Кирил и Методий ” се включиха в направата на картички. Има доста дадени неща за самия базар, които ще оказват помощ “, изяснява дамата.

Ще оказват помощ на други двойки с репродуктивни проблеми да имат дете. „ И дано всеки да го получи, който го желае. Затова повече хора дано се включат в тези акции, въпреки и малко, парите се събират ”, прикани Золина.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР