Инициатива за насърчаване квалификацията и обучението на българските медици по

...
Инициатива за насърчаване квалификацията и обучението на българските медици по
Коментари Харесай

Онлайн сесии за ортопеди инициират от Медицинския университет в София

Инициатива за поощряване квалификацията и образованието на българските медици по време на пандемия от COVID-19 е подета от Катедрата по ортопедия и травматология към Медицински университет (МУ) - София. В изискванията на пандемия и карантина единственият метод за реализиране на продан на опит сред експертите е виртуалната връзка.
От катедрата са възнамерявали серия от онлайн сесии с тематика „ Колянно протезиране “. Лектори ще са водещи български ортопеди, а задачата е да се разискват теоретични тематики, чийто фокус са първичното, ревизионното и парциалното колянно протезиране. Ще има опция да се дискутират клинични случаи, както и да се следят видео демонстрации на интервенции и реализиране на връзка сред хирурзи с друго равнище на опит в колянното протезиране.
Първата онлайн сесия е планувана за 5 май, а тематиката й е " Как да създадем сполучливо ендопротезиране при вирусно коляно? ". 
Водещите български ортопеди проф. Пламен Кинов, доцент Андрей Андреев и проф. Аспарух Аспарухов, и тримата доктори на медицинските науки, ще са лектори на онлайн курса.
Специалистите, които имат интерес към колянното ендопротезиране, могат да заявят присъединяване на имейл [email protected], след което ще получат линк за присъединяване във виртуалното образование.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР