Инициатива Правосъдие за всеки продължава традиционния си протест в сряда

...
Инициатива Правосъдие за всеки продължава традиционния си протест в сряда
Коментари Харесай

Правосъдие за всеки продължава протестите |

Инициатива „ Правосъдие за всеки " продължава обичайния си митинг в сряда вечер пред Съдебната палата. Не се отхвърляме да приказваме на всеослушание за тежките проблеми в правораздаването, засягащи всеки един от нас, доста от които изникват тихомълком, оповестиха от самодейността.

Не се отхвърляме от настояването за промяна в прокуратурата и оставка на основния прокурор в този момент! Не можем да чакаме до постоянния избор за основен прокурор след още шест години!

Настояваме твърдо и праволинейно и за оставките на кадровиците от Висшия правосъден съвет! Те желаят комфортно да се приберем у дома и да забравим за оставките, това е техният сюжет, само че ние не сме съгласни с него! Няма по какъв начин да оставим една рискова и некадърна власт да се разпорежда със орисите ни, тъй като това е рисково за правата ни и даже за здравето и живота ни!

Спазвайте противоепидемичните ограничения и обществената отдалеченост, само че не се отхвърляйте от свободата си, приканват от " Правосъдие за всеки ".

Преди дни Отровното трио разгласи завършек на митингите на площада и изясни, че потегля по страната, с цел да прави комитети, и че се чакат други начинания против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев. Въпреки това нощес жители още веднъж се събраха пред триъгълника на властта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР