Информацията се разминава с твърденията на кандидата на кмет Васил

...
Информацията се разминава с твърденията на кандидата на кмет Васил
Коментари Харесай

„Телерик“ тръгва като част от компания, занимаваща се с продажба на военни компоненти

Информацията се разминава с изказванията на претендента на кмет Васил Терзиев
„ Телерик “ стартира своята активност през 2002-та година като част от „ Кимкооп Трейдинг “ ООД - компания, която създава високоспециализирана оптична техника, включваща съставни елементи за защита и сигурността. Компанията, занимаща се с военна техника дава финансовото начало на „ Телерик “ като я записва като част от своята активност. За това оказва помощ бащата на един от създателите на „ Телерик “, който е притежател на компанията „ Кимкокооп “. Информация за обособяване на сдруженията помества „ Държавен вестник “ през 2006-та година в своя 60-ти брой.

Софийският градски съд на съображение член 6 по отношение на член 16, алинея 3 и член 231 Търговски закон записва с решение от 26.VII.2005 година по ф. д. № 4421/2001 промени за “Кимкооп Трейдинг ” - ООД: вписва прекачване на дружество, съставляващо активност по произвеждане и търговия със софтуерни артикули, от “Кимкооп Трейдинг ” - ООД, на “Телерик ” - АД (рег. по ф. д. № 4209/2005)

Информацията за „ Кимкооп Трейдинг “ обаче се разминава с изказванията на претендента на кмет Васил Терзиев. В редица интерювта той декларира, че компанията е тръгнала от „ нулата “, без да разчита на фамилни пари. След летящия ѝ старт, софтуерната компания набира скорост, преди да бъде продадена на американската Progress.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР