Информацията, която имам е не по различна от тази, която

...
Информацията, която имам е не по различна от тази, която
Коментари Харесай

Скандални подробности! Кметът на “Подуяне” Ева Митова проговори за хваната с подкуп юристконсултка!

Информацията, която имам е не по друга от тази, която се показва обществено. За мен тези почивки, от които са се възползвали са вест. Това съобщи кметът на столичната община “Подуяне” Ева Митова в утринния блок на Нова телевизия.

Както е известно,  през вчерашния ден основният юрист на регион “Подуяне” бе задържана за приемане на рушвет. Лилия Геринска беше хваната през вчерашния ден с 10 000 лв.. Жената взела парите против приспособяване на публични поръчки.

“Трябва да оставим нещата да отидат до край и да бъдат изследвани от органите на реда. Не оборвам за подкупа, само че не знам, ще бъде разкрито”, сподели още тя.

“Има една задължителност на документите за поръчки за автограф на юристконсулт. Всеки лист от документите се подписва от трима членове на комисията и компанията, инцидентно определена на процедурата”, добави Митова.

“Лилия Геринска работи в общината от 2011 година и е държавен чиновник като статут. Тя беше с сходна служба в друга община”, разкри кметицата а община “Подуяне”.

“Конкретната компания, която е дала рушвет, сега извършва поръчка, само че не е изпълнена, а в ход на изпълнение”, приключи Ева Митова.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР