Инфлацията и доходите бяха и във фокуса на третия кръг

...
Инфлацията и доходите бяха и във фокуса на третия кръг
Коментари Харесай

Има ли съгласие между партиите по темите за инфлацията и бюджета?


Инфлацията и приходите бяха и във фокуса на третия кръг съвещания сред партиите преди началото на 48-ото Народно заседание. Този път срещата беше по самодейност на, а на нея пристигнаха общо четири от седемте обединения.

„ Увеличаването на минималната работна заплата е тематика за всички ни, продължаването на поддръжката, също понятието енергийна беднотия “, разяснява.

След срещата Политическа партия още веднъж оповестиха, че макар консенсуса по избрани ограничения остават в съпротива.

„ Нито за секунда не е имало и молекула подозрение на масата, че това са някакъв тип първи стъпки или договаряния за образуване на управническо болшинство и това би трябвало да е ясно на всички “, разгласи от „ “.

„ Тази зима и идната ще бъдат най сложните от 1997 година насам. Правителство няма, бюджет няма, а двете леви партии горе на срещата желаеха харчене “, уточни от своя страна Делян Добрев от -СДС.

От оповестиха, че са пристигнали просто, с цел да има разговор, само че не бяха оптимисти след срещата.

„ Говорихме, в случай че не се стигне до болшинство, по какъв начин да се направи бюджета. Всички желаят обезщетения за население и бизнес, въпросът е по какъв начин ще се случи “, уточни Йордан Цонев.

Присъстващите 4 партии бяха единомислещи по още нещо - още в петък да има чуване на министъра на финансите, който да изясни какво е финансовото положение на страната. Представителите на „ “ се появиха в Народното събрание, само че не почетоха срещата за бюджета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР