Инфлацията е добра за бюджета. Тази позиция изрази пред bTV

...
Инфлацията е добра за бюджета. Тази позиция изрази пред bTV
Коментари Харесай

ДПС: Бюджетът не е пица или зеленчукова градина

Инфлацията е добра за бюджета. Тази позиция изрази пред bTV Петър Чобанов от Движение за права и свободи. Когато падне инфлацията, обаче, ще задлъжнеем, съгласно него. Високи са упованията за икономическия напредък, заложен от ръководството, по думите на някогашния финансов министър. Доближаването до европейските равнища може и да не се случи, в случай че не се осъществя заложеният стопански напредък. Чобанов предвижда и закъснение в усвояването на средствата от оперативните стратегии.
 Депутатите одобриха на първо четене Бюджет 2022
Депутатите одобриха на първо четене Бюджет 2022

И за кого ще има пица, а за кого - мазна кутия от пица без пица

Забавянето в приемането на бюджета и поръчката за актуализация води до неустановеност, съгласно депутата. Бюджетът не би трябвало да се съпоставя с пици или зеленчукови градини , бюджетът е нещо доста съществено, безапелационен бе Петър Чобанов. В бюджета той вижда повече лозунги. Няма по какъв начин да се постави завършек на бедността, когато страната продължава да задлъжнява, счита той.
 Прокуратурата ревизира златните паспорти
Прокуратурата ревизира златните паспорти

По сигнал на народен представител от Движение за права и свободи

Трябва да се ревизира целият държавен уред, взел участие в златните паспорти, разяснява също Петър Чобанов. В Движение за права и свободи нямаме подозрение по отношение на присъединяване на Делян Пеевски в издаване на златни паспорти, посочи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР