Индонезийската агенция за регулиране на търговията със стокови фючърси (Bappebti)

...
Индонезийската агенция за регулиране на търговията със стокови фючърси (Bappebti)
Коментари Харесай

И Индонезия открива национална крипто борса

Индонезийската организация за контролиране на търговията със стокови фючърси (Bappebti) ще отвори национална крипто борса, която ще започва този месец. След това всички търговски интервенции с криптовалута в страната ще се правят единствено през тази платформа.

„ Вече се споразумяхме за разпоредбите на борсата. Там е регламентиран правилото „ познай своя клиент “ (KYC), означават от ведомството.

Представителите на Bappebti също изясниха по какъв начин са се подготвили за стартирането на крипто борсата.

Агенцията също по този начин е изпратила известие до министъра на търговията на Индонезия по отношение на проектите за пускане на крипто борса. Освен в случай че не е указано друго, ръководителят на Bappebti ще подпише позволение, което ще даде на лицензираните търговци един месец да се причислят към уеб страницата.

През 2021 година ръководителят на Централната банка на Индонезия Пери Варджио разгласи желанието на регулатора да издаде лична национална цифрова валута (CBDC). В момента законът на Индонезия не разрешава потреблението на криптовалути като платежен инструмент, само че търговията с цифрови активи в страната...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР